Un sos bun atât cald cât și rece cu un gust intens de vanilie.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente:
- 5 ouă
- 80-100 g zahăr tos
- 500 ml lapte
- 1 lingură esență vanilie
- 1 plic zahăr vanilat
Modalitate de preparare:
- Separați albușurile de gălbenușuri și bateți albușurile spumă.
- Adăugați zahărul tos și esența de vanilie și bateți în continuare până când compoziția se întărește.
- Încorporați gălbenușurile și laptele.
- Așezați vasul pe baie de aburi și amestecați cu un tel.
- Amestecați continuu timp de 10 minute.
- După acest timp șodoul va începe să prindă textura unei creme.
- Îndepărtați de pe foc și adăugați zahărul vanilat.
- Distribuiți în cupe.
- Se poate servi atât cald cât și rece.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu tiltu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu