- Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
- Într-un bol combinați fisticul, zahărul brun, sucul de lămâie, mărar și piper.
- Lăsați vasul deoparte.
- Montați fileurile de pește într-o tigaie tapetată cu hârtie de copt.
- Adăugați câte o lingură cu amestec de fistic pe deasupra și apăsați ușor pentru a forma o crustă.
- Introduceți tigaia în cuptor pentru 8-10 minute sau până când somonul se pătrunde ușor cu furculița.
- Serviți cu garnitură de cartofi și sos pesto.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 100 g fistic prăjit, tocat
- 100 g zahăr brun
- 3 linguri suc de lămâie
- 1 linguriță mărar uscat
- 1 linguriță piper negru
- 6 bucăți X 150 g file somon
- pesto de busuioc ( opțional )
25 de minute timp de preparare pentru o farfurie pregătită cu grijă.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu