Meniu de dietă, bogat în vitamine și sățios.
Dificultate: ușor
Timp de prepapare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 1 ceapă eșalotă (jumătate tăiată felii și cealaltă jumătate tocată)
- 220 g file somon
- 1 lingură mărar tocat + 2 crenguțe
- 1 /2 linguri oțet din vin alb
- 250 g cartofi noi
- 140 g fasole verde
- 1 lingură ulei de rapiță
- 1 linguriță muștar cu boabe
- 1 pumn năsturel, fin tocat
Modalitate de prepapare:
- Încingeți cuptorul la 200 de grade.
- Tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor.
- Așezați bucățile de somon și adăugați 2 crenguțe de mărar și 1/2 linguriță de oțet.
- Închideți foaia de copt pentru a fi etanș și introduceți tava în cuptor.
- Lăsați peștele la cuptor timp de 12 minute.
- Gătiți cartofii la abur timp de 6 minute, adăugați și fasolea și mai gătiți încă 5 minute.
- Într-un vas combinați oțetul rămas împreună cu muștarul, năsturelul, ulei, mărar tocat și ceapa.
- Amestecați bine și adăugați cartofii împreună cu fasolea.
- Combinați pentru a distribui uniform aromele.
- Serviți cu peștele fierbinte.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu