- Curățați peștele de eventualele oase rămase în urma tranșării.
- Condimentează bucățile de pește cu sare și piper după gust.
- Puneți untul la topit iar când acesta începe să pâplâie, adăugați somonul.
- Prăjiți pe ambele părți la foc potrivit.
- Mențineți peștele cald pe o farfurie.
- Adăugați în aceeași tigaie merele feliate și castraveții curățați de coajă.
- Mențineți la foc potrivit pentru 5-6 minute.
- Adăugați smântâna, sucul de lămâie și jumătate din legătura de tarhon.
- Fierbeți pentru 3-4 minute.
- Serviți peștele cu acasta garnitură și cartofi natur.
Credit Foto: Fotolia/ Superingo
Poza principala
- 700 g somon
- 3 mere
- 4 castraveți mici
- 100 g unt
- 150 g smântână
- 1 lămâie
- 1 legătură tarhon
- cartofi natur ( opțional )
- sare
- piper
Grasimi sanatoase si mult gust pentru o cina delicioasa cu un continut mic de calorii.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu