1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape moi. Adaugati in vas mazarea si inainte cu un minut de a fi gata adaugati menta. Luati vasul de pe foc si scurgeti toate legumele printr-o strecuratoare.
2. Lasati-le un minut la racit, apoi puneti totul inapoi in vas si pisati cu un zdrobitor pentru cartofi. Cand piureul este gata se adauga untul, sarea si piperul.
3. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei de masline. Se serveste alaturi de piureul cald cu un cub de unt deasupra.
500 g file de somon
4 linguri faina
ulei de masline
2 cartofi de marime medie
1 kg mazare congelata
1 mana frunze prospete de menta
1 cub mare unt
sare si piper proaspat macinate
Adaugă comentariu