- Condimentați fileurile de somon pe ambele părți.
- Stropiți o tigaie pentru gătit cuulei de măsline.
- Gătiți fileurile de somon câte 4-5 minute pe ambele părți, apoi îndepărtați tigaia de pe sursa de foc.
- Într-un castron amestecați sucul de portocale, sucul de lămâie, supa de pui și coaja de portocală.
- În aceeași tigaie gătiți usturoiul și rozmarinul timp de 1-2 minute.
- Turnați amestecul în tigaie și aduceți în punctul de fierbere.
- Reduceți focul la mic și adăugați amidonul de tapioca.
- Adăugați somonul în tigaie până se încălzește și serviți cu sos.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 4 fileuri somon fără piele
- 2 căței de usturoi pisați
- 2 lingurițe rozmarin proaspăt
- 220 ml suc proaspăt de portocale
- 2 linguri suc proaspăt de lămâie
- 100 ml supă de pui
- 2 lingurițe coajă de potrocală
- 1 lingură amidon de tapioca
- ulei măsline
- sare
- piper măcinat
Timp de preparare 15 minute. Cât de ușor este să mănânci sănătos.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu