Home » Mâncăruri » Somon cu portocale si rozmarin
Mâncăruri

Somon cu portocale si rozmarin

  1. Condimentați fileurile de somon pe ambele părți.
  2. Stropiți o tigaie pentru gătit cuulei de măsline.
  3. Gătiți fileurile de somon câte 4-5 minute pe ambele părți, apoi îndepărtați tigaia de pe sursa de foc.
  4. Într-un castron amestecați sucul de portocale, sucul de lămâie, supa de pui și coaja de portocală.
  5. În aceeași tigaie gătiți usturoiul și rozmarinul timp de 1-2 minute.
  6. Turnați amestecul în tigaie și aduceți în punctul de fierbere.
  7. Reduceți focul la mic  și adăugați amidonul de tapioca.
  8. Adăugați somonul în tigaie până se încălzește și serviți cu sos.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

somon_cu_portocale_si_rozmarin.jpg

  • 4 fileuri somon fără piele
  • 2 căței de usturoi pisați
  • 2 lingurițe rozmarin proaspăt
  • 220 ml suc proaspăt de portocale
  • 2 linguri suc proaspăt de lămâie
  • 100 ml supă de pui
  • 2 lingurițe coajă de potrocală
  • 1 lingură amidon de tapioca
  • ulei măsline
  • sare
  • piper măcinat
Timp de preparare 15 minute. Cât de ușor este să mănânci sănătos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.