Aperitive, salate, sosuri

Somon cu salata de castraveti si fenicul

  1. Încălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Se unge somonul cu ulei de măsline și se condimentează după gust, pe o bucată de hârtie de copt.
  3. Așezați deasupra fiecărei bucăți felii de lămâie.
  4. Introduceți tava în cuptor pentru 12 -15 minute.
  5. Între timp, amestecați iaurtul, oțetul, sare și piper într-un castron.
  6. Adăugați fenicul, frunze de fenicul și castravete.
  7. Amestecați pentru a acoperi uniform cu sos.
  8. Serviți somonul cald cu salată și pâine de secară

Credit: 123RF

Poza principala

somon_cu_salata_de_fenicul_si_castraveti.jpg

  • 4 bucăți somon X 170 g fiecare
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1/4 linguriță piper roșu
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 lămâie tăiată în felii subțiri
  • 150 g iaurt grecesc
  • 1 linguriță oțet de cidru
  • 1 bulb fenicul tăiat felii subțiri
  • 1/2 castravete feliat subțire
  • pâine de secară pentru servire
Și dieta are în meniu preparate delicioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE