- Încălziți cuptorul la 200 de grade.
- Se unge somonul cu ulei de măsline și se condimentează după gust, pe o bucată de hârtie de copt.
- Așezați deasupra fiecărei bucăți felii de lămâie.
- Introduceți tava în cuptor pentru 12 -15 minute.
- Între timp, amestecați iaurtul, oțetul, sare și piper într-un castron.
- Adăugați fenicul, frunze de fenicul și castravete.
- Amestecați pentru a acoperi uniform cu sos.
- Serviți somonul cald cu salată și pâine de secară
Credit: 123RF
Poza principala
- 4 bucăți somon X 170 g fiecare
- 1 lingură ulei măsline
- 1/4 linguriță piper roșu
- sare
- piper măcinat
- 1 lămâie tăiată în felii subțiri
- 150 g iaurt grecesc
- 1 linguriță oțet de cidru
- 1 bulb fenicul tăiat felii subțiri
- 1/2 castravete feliat subțire
- pâine de secară pentru servire
Și dieta are în meniu preparate delicioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu