Home » Aperitive, salate, sosuri » Somon cu salata de castraveti si fenicul
Aperitive, salate, sosuri

Somon cu salata de castraveti si fenicul

  1. Încălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Se unge somonul cu ulei de măsline și se condimentează după gust, pe o bucată de hârtie de copt.
  3. Așezați deasupra fiecărei bucăți felii de lămâie.
  4. Introduceți tava în cuptor pentru 12 -15 minute.
  5. Între timp, amestecați iaurtul, oțetul, sare și piper într-un castron.
  6. Adăugați fenicul, frunze de fenicul și castravete.
  7. Amestecați pentru a acoperi uniform cu sos.
  8. Serviți somonul cald cu salată și pâine de secară

Credit: 123RF

Poza principala

somon_cu_salata_de_fenicul_si_castraveti.jpg

  • 4 bucăți somon X 170 g fiecare
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1/4 linguriță piper roșu
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 lămâie tăiată în felii subțiri
  • 150 g iaurt grecesc
  • 1 linguriță oțet de cidru
  • 1 bulb fenicul tăiat felii subțiri
  • 1/2 castravete feliat subțire
  • pâine de secară pentru servire
Și dieta are în meniu preparate delicioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE