1.Pune fileurile de somon pe o tava tapetata cu hartie de copt. Sareaza-le si pipareaza-le dupa gust, pune deasupra o felie de lamaie si da tava la cuptorul infierbantat pentru 15-20 minute, sa capete o crusta deasupra o crusta aurie.
2.Pentru sos, taie cubulete castraveciorii si stoarce-i bine. Adauga maioneza, caperele bine scurse, verdeata tocata marunt, sareaza si pipareaza.
3.Serveste somonul cu sos tartar deasupra si frunze de salata verde.
Poza principala
Galerie foto
3 file de somon
4 linguri cu maioneză
1 lingură cu capere
4 castraveţi muraţi
1 lămâie
1 lingură cu pătrunjel
sau tarhon
sare
piper
Somon cu sos tartar este o reteta usor de preparat, rapida si foarte gustoasa, numai buna de impresionat musafirii.
Numar de portii
3
Facebook Comments
Adaugă comentariu