Somon cu sos teriyaki

1.Usucă bucăţile de somon pe un şervet de hârtie şi condimentează-le cu sare şi boia după gust. Unge-le apoi cu sos teriyaki, pune-le într-un castron nemetalic şi dă la frigider pentru jumătate de oră.

2.Pune-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă-le la cuptor pentru 5-7 minute pe fiecare parte.

3.Serveşte somonul cu sos teriyaki cu felii de lămâie şi garnitură de orez fiert simplu.

4.Un pahar cu vin alb sec va completa acest preparat foarte gustos.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

somon_cu_sos_teriyaki_mi.jpg

4 X 200 g somon proaspăt

sos teriyaki

boia (dulce, iute sau amestec)

sare

Reţeta de somon cu sos teriyaki este ideală pentru persoanele care au grijă de silueta lor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE