Puneti fiecare file de somon pe cate un patrat de hartie de copt. Turnati putina zeama de lamaie pe fiecare bucata de peste. Presarati ceapa tocata, apoi asezati cate o feliuta de lamaie si cate un fir de marar pe fiecare bucata de peste. Condimentati cu sare si piper. Impaturiti hartia de copt, asigurandu-va ca tot pestele este acoperit.
Puneti pestele intr-un steamer (aparat de gatit cu abur) si inabusiti pentru 10 minute sau mai mult, in functie de gustul vostru.
Scoateti din steamer si serviti, fara sa indepartati complet hartia de copt.
Poza principala
Galerie foto
2 bucati file de somon (cam 250 g fiecare)
2 felii de lamaie
zeama de lamaie
4 cepe verzi, tocate
4 fire marar
sare si piper negru proaspat macinat
cartofi si fasole verde inabusite, pentru servire
Puteti gati reteta si la cuptor, intr-un vas de yena acoperit cu folie de aluminiu, insa va dura mai mult, iar savoarea va avea putin de suferit.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu