Home » Mâncăruri » Somon înabușit cu grapefruit
Mâncăruri

Somon înabușit cu grapefruit

Curățați fructele de pieliță.
Stoarceți sucul de la 1 grapefruit și jumătate. Păstrați cealaltă jumătate pentru decor.
Așezați peștele într-o tigaie unsă cu ulei de măsline.
Turnați sucul de grapefruit, acoperiți cu capac și lăsați la foc mic pentru 15 minute.
Serviți cu mix de salată și bucăți de grapefruit.

Credit foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

somon__inabusit_cu_grapefruit.jpg

2 grapefruit
2 bucăți somon
2 linguri ulei măsline
mix salată

Ai grijă de inima ta cu o cină bogată în grăsimi sănătoase! Profită de beneficiile somonului și pregătește-l într-o variantă elegantă alături de citrice.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.