Cartofi crocanți, fenicul și somon la cuptor într-un timp de preparare scurt.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 350 g cartofi, tăiați felii subțiri
- 1 bulb fenicul tăiat în felii subțiri
- 2 fileuri somon, fără piele
- 2 linguri măsline
- 1/2 lămâie tăiată în felii
Modalitate de preparare:
- Încingeți cuptorul la 200 de grade.
- Combinați cartofii împreună cu feniculul și 1 lingură de ulei de măsline.
- Aranjați legumele într-o tavă de cuptor.
- Introduceți vasul în cuptor pentru 15 minute.
- Întoarceți legumele și plasați bucățile de somon peste ele.
- Coaceți pentru încă 15 minute.
- Între timp amestecați 1 lingură de ulei de măsline cu măslinele și aruncați-le peste preparat cu 5 minute înainte de a fi scos din cuptor.
- Serviți cu felii de lămâie.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu