1.Taie rosiile cherry si pune-le intr-un castron. Taie avocado pe jumatate, scoate samburele si taie-l cubulete.
2.Stropeste-le cu zeama de lamaie si adauga-le peste rosii. Presara sare, piper dupa gust si ulei de masline. Da la rece.
3.Asezoneaza fileurile cu sare si piper si asaza-le pe gratarul incins pentru 3-4 minute pe fiecare parte.
4.Serveste fileurile de somon cu salsa de rosii si avocado, frunze de busuioc si sos sweet chilly.
Vrei sa gusti preparatul „somon la gratar cu rosii si avocado”? eCuisine.ro te invita la Coco Bongo si ai reducere de 10 % in intervalul orar 12-18 daca iti comanzi o portie de „somon la gratar cu rosii si avocado” si mentionezi oferta de pe eCuisine.ro
Coco Bongo – Centrul Vechi, Strada Covaci 1, București
2 fileuri de somon
200 rosii cherry
1 avocado
cateva frunze de busuioc
sos sweet chilly
ulei masline
zeama de lamaie
sare
piper
Adaugă comentariu