Somon prajit cu piure de telina

  1. Curățați ceapa, țelina și cățeii de usturoi.
  2. Puneți legumele la fiert împreună cu vinul alb și apă, lăsați-le să se gătească la foc potrivit pentru 15-20 de minute. 
  3. Pasați legumele cu blenderul, laptele praf și 1-2 lingurițe de suc de lămâie. 
  4. Procesați până la obținerea unui piure cremos.
  5. Prăjiți bucățile d epește într-o tigaie cu ulei de măsline.
  6. Condimentați cu sare și piper după gust și rumeniți-le bine.
  7. Serviți alături de garnitura din piure de țelină. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

somon_prajit_cu_piure_de_telina.jpg

  • 4 rondele somon
  • 1 ceapă
  • 150-200 g rădăcină țelină
  • 2 căței usturoi
  • 2-3 linguri vin alb
  • 750 ml apă
  • 10 g lapte praf
  • sare
  • piper
  • zeamă lămâie
Somonul, bogat in grasimi sanatoase, indiferent de modalitatea de pregatire este o alegere sanatoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE