Home » Somon prajit cu piure de telina

Somon prajit cu piure de telina

  1. Curățați ceapa, țelina și cățeii de usturoi.
  2. Puneți legumele la fiert împreună cu vinul alb și apă, lăsați-le să se gătească la foc potrivit pentru 15-20 de minute. 
  3. Pasați legumele cu blenderul, laptele praf și 1-2 lingurițe de suc de lămâie. 
  4. Procesați până la obținerea unui piure cremos.
  5. Prăjiți bucățile d epește într-o tigaie cu ulei de măsline.
  6. Condimentați cu sare și piper după gust și rumeniți-le bine.
  7. Serviți alături de garnitura din piure de țelină. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

somon_prajit_cu_piure_de_telina.jpg

  • 4 rondele somon
  • 1 ceapă
  • 150-200 g rădăcină țelină
  • 2 căței usturoi
  • 2-3 linguri vin alb
  • 750 ml apă
  • 10 g lapte praf
  • sare
  • piper
  • zeamă lămâie
Somonul, bogat in grasimi sanatoase, indiferent de modalitatea de pregatire este o alegere sanatoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.