- Curățați ceapa, țelina și cățeii de usturoi.
- Puneți legumele la fiert împreună cu vinul alb și apă, lăsați-le să se gătească la foc potrivit pentru 15-20 de minute.
- Pasați legumele cu blenderul, laptele praf și 1-2 lingurițe de suc de lămâie.
- Procesați până la obținerea unui piure cremos.
- Prăjiți bucățile d epește într-o tigaie cu ulei de măsline.
- Condimentați cu sare și piper după gust și rumeniți-le bine.
- Serviți alături de garnitura din piure de țelină.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 4 rondele somon
- 1 ceapă
- 150-200 g rădăcină țelină
- 2 căței usturoi
- 2-3 linguri vin alb
- 750 ml apă
- 10 g lapte praf
- sare
- piper
- zeamă lămâie
Somonul, bogat in grasimi sanatoase, indiferent de modalitatea de pregatire este o alegere sanatoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu