- Într-un bol combinați coaja de limetă cu sucul de limetă, mierea de albine și sosul de piper roșu.
- Adăugați mango tăiat cuburi și ceapa.
- Agitați pentru a combina aromele, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider pentru 1 oră.
- Pe o placă combinați glazura teriyaki și ghimbirul proaspăt dat pe răzătoare.
- Așezați bucățile de somon în acest amestec cu pielea în sus.
- Lăsați peștele să stea așa pentru 15 minute.
- Gătiți peștele pe grătar încins între 5 și 10 minute.
- Serviți peștele cald cu salsa de mango.
Credit FOTO: 123RF
Poza principala
- 1 linguriță coajă limetă
- 2 linguri suc limetă
- 1 lingură miere
- sos de piper roșu
- 1 mango, tăiat cuburi
- 2 linguri ceapă roșie tocată
- 450 g file somon
- 3 linguri sos teriyaki
- 1 lingură rădăcină ghimbir
Magia aromelor într-un preparat spectaculor.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu