Mâncăruri

Somon teriyaki cu ghimbir

  1. Într-un bol combinați coaja de limetă cu sucul de limetă, mierea de albine și sosul de piper roșu.
  2. Adăugați mango tăiat cuburi și ceapa.
  3. Agitați pentru a combina aromele, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider pentru 1 oră.
  4. Pe o placă combinați glazura teriyaki și ghimbirul proaspăt dat pe răzătoare.
  5. Așezați bucățile de somon în acest amestec cu pielea în sus.
  6. Lăsați peștele să stea așa pentru 15 minute.
  7. Gătiți peștele pe grătar încins între 5 și 10 minute.
  8. Serviți peștele cald cu salsa de mango.

Credit FOTO: 123RF

Poza principala

somon_teriyaki_cu_ghimbir_si_mango.jpg

  • 1 linguriță coajă limetă
  • 2 linguri suc limetă
  • 1 lingură miere
  • sos de piper roșu
  • 1 mango, tăiat cuburi
  • 2 linguri ceapă roșie tocată
  • 450 g file somon
  • 3 linguri sos teriyaki
  • 1 lingură rădăcină ghimbir
Magia aromelor într-un preparat spectaculor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE