- Taie ananasul în bucăți, iar mango în felii.
- Pune ananasul într-un blender și pasează-l până la consistența unui piure.
- Într-un vas, pune zahărul împreună cu 500 ml apă, păstaia de vanilie și batonul de scorțișoară.
- Când apa atinge punctul de fierbere, se lasă pe foc până se dizolvă zahărul.
- Se îndepărtează de pe sursa de foc și se adaugă piureul de ananas și sucul de lime.
- Când compoziția s-a răcit, se răstoarnă într-un aparat de făcut ingheațată.
- Servește cu felii de mango proaspăt.
Credit Foto: Fotolia/ Dušan Zidar
Poza principala
- 1 ananas
- 1 mango
- 3 limete
- 500 g zahăr
- 1 păstaie vanilie
- 1 baton scorțișoară
Nimic mai răcoritor decât un sorbet de ananas cu limetă și servit cu mango proaspăt.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu