Sorbet de cireșe și hibiscus

1. Într-un vas încăpător, toarnă apa fierbinte peste plicurile de ceai, acoperă și lasă să se infuzeze 5 minute.

2. Scoate pliculețele și lasă să se răcească. Adaugă mierea și sucul de lămâie, potrivește gustul și amestecă.

3. Pune cireșele în formele de sorbet (poti fi chiar și pahare de unică folosință) și toarnă infuzia de hibiscus.

4. Acoperă cu folie fiecare formă și înfige câte un bețișor-suport în mijloc. Dă la congelator câteva ore.

 

Sorbet de pepene galben şi şampanie

Poza principala

sorbet_mica.jpg

4 plicuri de ceai de hibiscus

375 ml apă fiartă

200 g cireșe fără sâmburi

2 linguri cu miere

1 lingură cu suc de lămâie

 

Inghetata pe bat cu lichior de fructe

Un desert răcoriror, sănătos și foarte rapid de pregătit.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE