Deserturi & băuturi

Sorbet de zmeura

1. Zdrobește în mixer zmeura și trece apoi torul printr-o sită, pentru a îndepărta sâmburii.

2. Pune pe foc apa și zahărul și ține până ce acesta din urmă s-a dizolvat. Dă deoparte.

3. Amestecă sosul strecurat de zmeură cu siropul răcit, zeamă de limetă după gust și apa de trandafiri.

4. Toarnă compoziția într-o tavă și dă la congelator câteva ore.

5. Înainte de a servi sorbetul de zmeură, scoate-l din congelator și lasă-l 10-15 minute la temperatura camerei.

credit foto: © Stephanie Frey – Fotolia.com

Sorbet de pepene galben şi şampanie

Poza principala

sorbet_de_zmeura_fotolia_50099404_subscription_xxl-c_stephanie_frey_-_fotolia.com_.jpg_mica.jpg

1 kg zmeură

250-300 g zahăr tos

200 ml apă

2 linguri cu apă de trandafiri

zeama de la o limetă

 

Sorbet de cireșe și hibiscus

Un desert răcoros, ideal pentru o zi de vară.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE