
– Gorgonzola Dolce Cremoso – produsa din lapte de vaca integral din regiunile Piemonte si Lombardia, are un gust dulceag, o textura deosebit de cremoasa si elastica, fiind foarte usor de intins. Perioada de maturare este de 60 – 80 zile.
– Gorgonzola Piccante – produsa din lapte de vaca integral din regiunile Piemonte si Lombardia, are o textura mai compacta si gust mai picant, mai intepator. Perioada de maturare este de 80 – 150 zile.
– Gorgonzola & Mascarpone – combinatie rafinata de patru straturi de gorgonzola dolce si mascarpone, cu o textura deosebit de cremoasa.
– Gorgonzola dolce cubbeti – este branza gorgonzola dolce cremoso, taiata in cubulete.
Iata si retete delicioase cu gorgonzola:
Smochine proaspete cu gorgonzola si prosciutto
Pateuri cu cirese si gorgonzola
Biftec tartar cu sos gorgonzola
Adaugă comentariu