Sos cu sofran

  1. Puneți șofranul într-o lingură de apă pentru a se înmuia.
  2. Cu un mixer, bateți brânza de vaci cu smântâna până obțineți consistența unei creme. 
  3. Adăugați boiaua și șofranul.
  4. Continuați să amestecați.
  5. Adăugați sare și piper după gust. 
  6. Păstrați sosul la rece până în momentul servirii.

  Credit Foto: Fotolia/ joanna wnuk

Poza principala

soso_sofran.jpg

  • 150 g brânză de vaci
  • 1 vârf cuțit șofran
  • 1 lingură smântână lichidă
  • 1 linguriță boia 
  • sare
  • piper

 

Ai în plan să gătești pește? Noi venim cu sosul care nu ar trebui sa lipsească.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE