Aperitive, salate, sosuri

Sos de branza

  1. Amestecați muștarul împreună cu oțetul într-un castron. 
  2. Adăugați sare și brânza de vaci , amestecând energic pentru a obține o cremă fină.
  3. Încorporați verdețurile.
  4. Adăugați piper după gust și amestecați pentru a se omogeniza.
  5. Dacă nu serviți imediat, păstrați preparatul în frigider până în momentul servirii.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

sos_de_branza.jpg

  • 250 g brânză vaci
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 1 lingură oțet din cidru
  • jumătate linguriță tarhon
  • 1 linguriță ceapă verde tocată
  • 1 linguriță mărar
  • jumătate linguriță pătrunjel
  • sare
  • piper
Adăugat la o porție de legume la grătar sau alături de o salată, acest sos este delicios.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE