Revista Practic în bucătărie

Sos de hrean

1.Dă hreanul pe răzătoarea mică și pune-l într-un castronel (nemetalic).

2.Presară deasupra o linguriță rasă cu zahăr tos și un praf de sare. Amestecă și acoperă pentru 30 de minute.

3.Încorporează smântâna (sau iaurt grececesc ori maioneza de post), amestecă și pune într-un borcan închis ermetic.

4.Sosul de hrean este delicios cu pește la grătar, dar și peste o salată de cartofi de post.

 

Sos picant

Poza principala

sos_de_hrean_mic.jpg

2 rădăcini de hrean

300 g smântână (sau iaurt grecesc)

zahăr

sare

 

Maioneza de post cu muștar

Sosul de hrean este un deliciu sanatos si foarte usor de pregatit.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE