Sos de portocale

  1. Într-un bol adăugați cele două linguri cu apă și amidonul. 
  2. Amestecați pentru a dizolva amidonul și pentru a obține o cremă fină.
  3. Într-o cratiță turnați sucul de portocale și puneți vasul la foc mic.
  4. Încorporați crema preparată din amidon.
  5. Lăsați să fiarbă pentru 1-2 minute la foc mic, având grijă să amestecați continuu.
  6. Adăugați menta tocată și îndepărtați de pe sursa de foc.
  7. Lăsați la frigider pentru 1 oră dacă doriți un sos răcoritor.
  8. Serviți alături de checuri sau fructe proaspete. 

 Credit Foto: Fotolia/ DIA

Poza principala

sos_portocale.jpg

  • 300 ml suc portocale proaspăt 
  • 1 lingură amidon porumb
  • 2 linguri apă
  • 1 lingură mentă tocată
Sosul perfect pentru deserturile preferate!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE