- Într-un bol adăugați cele două linguri cu apă și amidonul.
- Amestecați pentru a dizolva amidonul și pentru a obține o cremă fină.
- Într-o cratiță turnați sucul de portocale și puneți vasul la foc mic.
- Încorporați crema preparată din amidon.
- Lăsați să fiarbă pentru 1-2 minute la foc mic, având grijă să amestecați continuu.
- Adăugați menta tocată și îndepărtați de pe sursa de foc.
- Lăsați la frigider pentru 1 oră dacă doriți un sos răcoritor.
- Serviți alături de checuri sau fructe proaspete.
Credit Foto: Fotolia/ DIA
Poza principala
- 300 ml suc portocale proaspăt
- 1 lingură amidon porumb
- 2 linguri apă
- 1 lingură mentă tocată
Sosul perfect pentru deserturile preferate!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu