1. Incalziti untul si uleiul de masline intr-o tigaie mare si prajiti ceapa si usturoiul la foc mediu timp de 5 minute
2. Adaugati ingredientele ramase cu exceptia ierburilor. Amestecati bine. Puneti amestecul la fiert, dati focul mai incet si fierbeti aproximativ 2 ore.
3. Adaugati ierburile puneti la blender pana devine o pasta omogena
4. Asezonati dupa gust.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
60g unt
60ml ulei de masline
1 ceapa mare taiata marunt
5 capatani de usturoi taiate marunt
4 conserve de rosii (410g fiecare)
400ml apa
20ml zahar brun
7ml sare
Piper negru proaspat macinat
80ml ierburi proaspete tocate marunt (cimbru, busuioc, oregano,patrunjel)
Iata o un sos delicios pe care il poti prepara chiar acasa si pe care il poti folosi la multe alte mancaruri.
Numar de portii
1 l
Facebook Comments
Adaugă comentariu