1. Coace ardeii și gogoșarii, curăţă-i și taie-i mărunt. Poţi folosi numai ardei copţi congelaţi. Călește ceapa în ulei.
2. Stinge cu sucul de roșii. Adaugă ardeii și gogoșarii, foaia de dafi n și lasă să dea în câteva clocote.
3. Pune usturoiul zdrobit și ardeiul iute tăiat cât mai mărunt. Potrivește de sare și lasă sosul picant să fiarbă la foc mic până se îngroașă suficient.
4.Acest sos picant este delicios cu paste și friptură.
Poza principala
Galerie foto
250 ml suc de roşii
5 ardei graşi
2 gogoşari
2 ardei iuți
1 ceapa
1 căpățână de usturoi
1 foaie de dafin
ulei
sare
Te-ai săturat de banalul ketchup? Încearcă rețeta de sos picant!
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu