Sos picant

1. Coace ardeii și gogoșarii, curăţă-i și taie-i mărunt. Poţi folosi numai ardei copţi congelaţi. Călește ceapa în ulei.

2. Stinge cu sucul de roșii. Adaugă ardeii și gogoșarii, foaia de dafi n și lasă să dea în câteva clocote.

3. Pune usturoiul zdrobit și ardeiul iute tăiat cât mai mărunt. Potrivește de sare și lasă sosul picant să fiarbă la foc mic până se îngroașă suficient.

4.Acest sos picant este delicios cu paste și friptură.

 

Sosuri pentru tortilla

Poza principala

sos_picant_mic.jpg

250 ml suc de roşii

5 ardei graşi 

2 gogoşari

2 ardei iuți

1 ceapa

1 căpățână de usturoi

1 foaie de dafin

ulei

sare

 

Sos de roşii aromat cu busuioc

Te-ai săturat de banalul ketchup? Încearcă rețeta de sos picant!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE