Aperitive, salate, sosuri

Sos remoulade cu prosciutto

  1. Tăiați țelina în două, curățați-o de coajă și feliați-o.
  2. Montați cuțitul tip răzătoare la robotul de bucătărie.
  3. Curățați ardeiul iute de semințe și tăiați para pe lungime.
  4. Radeți în robotul de bucătărie țelina, ardeiul para și pătrunjelul.
  5. Răsturnați amestecul într-un bol mare.
  6. Adăugați câte 1 linguriță de muștar franțuzesc și muștar boabe.
  7. Completați cu 5 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de oțet din vin alb, un praf de sare și piper.
  8. Amestecați totul și gustați pentru a potrivi gustul cu condimente.
  9. Pe un platou montați feliile de prosciutto.
  10. În mijloc puneți sosul remoulade. Serviți felii de prosciutto cu sos.
  11. Se potrivește alături de sandvișuri.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

sos_remoulade_cu_prosciutto.jpg

  • 600 g țelină
  • 1/2 ardei iute roșu
  • 1 pară
  • 1 legătură pătrunjel proaspăt
  • 1 linguriță muștar franțuzesc
  • 1 linguriță muștar boabe
  • 2 linguri oțet din vin alb
  • 250 g prosciutto feliat
Un aperitiv lejer ce are ca ingredient- vedetă țelina.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE