- Tăiați țelina în două, curățați-o de coajă și feliați-o.
- Montați cuțitul tip răzătoare la robotul de bucătărie.
- Curățați ardeiul iute de semințe și tăiați para pe lungime.
- Radeți în robotul de bucătărie țelina, ardeiul para și pătrunjelul.
- Răsturnați amestecul într-un bol mare.
- Adăugați câte 1 linguriță de muștar franțuzesc și muștar boabe.
- Completați cu 5 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de oțet din vin alb, un praf de sare și piper.
- Amestecați totul și gustați pentru a potrivi gustul cu condimente.
- Pe un platou montați feliile de prosciutto.
- În mijloc puneți sosul remoulade. Serviți felii de prosciutto cu sos.
- Se potrivește alături de sandvișuri.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 600 g țelină
- 1/2 ardei iute roșu
- 1 pară
- 1 legătură pătrunjel proaspăt
- 1 linguriță muștar franțuzesc
- 1 linguriță muștar boabe
- 2 linguri oțet din vin alb
- 250 g prosciutto feliat
Un aperitiv lejer ce are ca ingredient- vedetă țelina.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu