Home » Mâncăruri » Souvlaki cu pui, lamaie si masline
Mâncăruri

Souvlaki cu pui, lamaie si masline

  1. Tăiați carnea în cuburi mici.
  2. Într-un bol amestecați restul ingredientelor și plasați carnea.
  3. Acoperiți vasul și lăsați carnea să se marineze pentru 30 de minute.
  4. Montați carnea pe bețe de frigăruie.
  5. Într-o tigaie cu ulei de măsline, adăugați frigăruile și gătiți aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
  6. Scoateți frigăruile pe un platou și serviți cu sos tzatziki.

  Credit Foto:Fotolia/ paul_brighton

Poza principala

souvlaki_marinat_cu_pui_si_masline.jpg

  • 10 măsline verzi grecești
  • 1 kg piept pui 
  • 3 linguri ulei măsline
  • sucul de la 2 lămâi
  • 2 linguri oregano
  • 1 lingură cimbru
  • 1 cățel usturoi
  • coaja de la 1 lămâie
  • sare 
  • piper
Un preparat grecesc, aromat și gustos, ideal pentru a fi consumat alături de o salată și sos tzatziki.
Numar de portii
2-5
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE