- Tăiați carnea în cuburi mici.
- Într-un bol amestecați restul ingredientelor și plasați carnea.
- Acoperiți vasul și lăsați carnea să se marineze pentru 30 de minute.
- Montați carnea pe bețe de frigăruie.
- Într-o tigaie cu ulei de măsline, adăugați frigăruile și gătiți aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
- Scoateți frigăruile pe un platou și serviți cu sos tzatziki.
Credit Foto:Fotolia/ paul_brighton
Poza principala
- 10 măsline verzi grecești
- 1 kg piept pui
- 3 linguri ulei măsline
- sucul de la 2 lămâi
- 2 linguri oregano
- 1 lingură cimbru
- 1 cățel usturoi
- coaja de la 1 lămâie
- sare
- piper
Un preparat grecesc, aromat și gustos, ideal pentru a fi consumat alături de o salată și sos tzatziki.
Numar de portii
2-5
Facebook Comments
Adaugă comentariu