Home » Souvlaki de porc

Souvlaki de porc

1. Amestecă într-un castron toate ingredientele pentru marinată și adaugă carnea tăiată în cuburi. Amestecă și lasă la marinat cel puţin 30 de minute. Rumenește carnea în puțin ulei încins.

2. Încălzește pe grill sau într-o tigaie foile de lipie. Pune deasupra, după gust, sos tzatziki, feta sfărâmată, măsline, roșioare și felii de ceapă. Garnisește cu frunzulițe de oregano proaspăt și servește de îndată. Un pahar cu bere rece e bine-venit!

credit foto: © Viktorija – Fotolia.com

Pui cu ardei si dovlecei la gratar

Poza principala

souvlaki_fotolia_51025434_subscription_xl.jpg_c_viktorija_-_fotolia.com_mica.jpg

800 g carne de porc

6 lipii

6 roşii cherry

200 g brânză feta

1 ceapa rosie

150 g măsline verzi

ulei de măsline

sos tzatziki

oregano

1/4 linguriță cu sare

1/4 linguriță cu piper

 

pentru marinată:

60 ml zeamă de lămâie

60 ml ulei de măsline

4 căței de usturoi

 

Grătar câmpenesc

Pregătește pentru o seară cu prietenii rețeta de souvlaki de porc. Merge perfect cu o bere buna si cu multa veselie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE