Spaghete cu ansoa si ardei iute

  1. Pentru început se pregătește pangratita.
  2. Puneți uleiul de măsline la încins într-o tigaie.
  3. Adăugați usturoiul, cimbrul și pesmetul.
  4. Amestecați până când pesmetul începe să devină crocant și va avea o culoare aurie.
  5. Asezonați pangratita cu sare și piper și lăsați-o pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei. 
  6. Fierbeți pastele al dente, conform instrucțiunilor de pe cutie.
  7. Cât timp pastele se fierb, adăugați ulei de măsline într-o tigaie, adăugați usturoiul tocat și fileurile de anșoa.
  8. După 1 minut stoarceți în tigaie sucul de lămâie și presărați ardeii iuți.
  9. Scurgeți spaghetele și adăugați-le în tigaie.
  10. Amestecați bine pentru a se combina aromele.
  11. Serviți preparatul cald și presărați deasupra pangratita din belșug. 

 Credit Foto: Fotolia/ Morenovel 

Poza principala

spaghete_cu_ansoa_si_ardei_iute.jpg

  • 450 g spaghete uscate
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 2 căței usturoi, tocați
  • 16 fileuri anșoa
  • sucul de la 2 lămâi
  • 2 ardei iuți, uscați și mărunțiți

 Pentru pangritată: 

  • 8 linguri ulei măsline
  • 1 cățel usturoi, tocat mărunt
  • 1 mână frunze cimbru proaspăt
  • 200 g pesmet 
  • sare 
  • piper 

 

Pastele, alegerea rapidă pentru cină sau pentru musafirii ce te iau prin suprindere.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE