Se pune apa cu sare intr-un vas. Apa se lasa sa clocoteasca. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se lasa cateva minute, adica se fierb al dente. ca sa fie usor crocante si nu gelatinoase. In plus, fierte asa, pastele au un index glicemic mic si nu ingrasa.
Branza se da pe razatoare. Cand pastele au fiert, se iau cu un polonic. Se amestesca cu branza si se pot servi.
Se servesc calde, la pranz.
Pofta buna!
Ingrediente pentru 3 persoane: circa 200 de grame de branza de vaca, degresata, sare, apa si 500 de grame de spaghete fara colesterol, fara grasimi, fara ou, fara coloranti si cu foarte putin gluten.
Daca pastele sunt fierte corect, adica al dente, au un index glicemic mic si nu ingrasa. De asemenea, trebuie evitata combinatia de paste cu carne, adica proteine si carbohidrati, caci ingrasa.
Numar de portii
3
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu