- Procesați în robotul de bucătărie ardeiul iute, morcovul, ceapa verde, usturoiul și fileurile de anșoa.
- Transferați compoziția obținută într-o oală cu 1 lingură de ulei de măsline.
- Puneți vasul pe foc și amestecați permanent.
- Separat fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Adăugați coaja de lămâie răzuită peste sosul de legume, urmată de carnea de crab, vinul alb și pasta de tomate.
- Amestecați și lăsați la fiert pentru 10-12 minute, la foc mic.
- Tocați frunzele de busuioc și încorporați-le în amestecul de crab împreună cu sucul de la 1 lămâie.
- Scurgeți pastele ți transferați-le într-un castron mai mare.
- Turnați sosul deasupra și stropiți cu ulei de măsline.
- Serviți preparatul cald.
Credit Foto: Fotolia/ exclusive_design
Poza principala
- 1 ardei iute
- 1 morcov
- 2 cepe verzi
- 3-4 fileuri anșoa
- 2 căței usturoi
- 1 legătură busuioc proaspăt
- 350 g spaghete
- ulei măsline
- 1 lămâie
- 300 g carne crab
- 700 g pastă tomate
- 1 pahar de vin alb
Paste bolognese? Da, doar că de această data carnea este de crab și nu de vită.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu