Home » Mâncăruri » Spaghete cu crab
Mâncăruri

Spaghete cu crab

  1. Procesați în robotul de bucătărie ardeiul iute, morcovul, ceapa verde, usturoiul și fileurile de anșoa. 
  2. Transferați compoziția obținută într-o oală cu 1 lingură de ulei de măsline. 
  3. Puneți vasul pe foc și amestecați permanent.
  4. Separat fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  5. Adăugați coaja de lămâie răzuită peste sosul de legume, urmată de carnea de crab, vinul alb și pasta de tomate.
  6. Amestecați și lăsați la fiert pentru 10-12 minute, la foc mic.
  7. Tocați frunzele de busuioc și încorporați-le în amestecul de crab împreună cu sucul de la 1 lămâie.
  8. Scurgeți pastele ți transferați-le într-un castron mai mare. 
  9. Turnați sosul deasupra și stropiți cu ulei de măsline. 
  10. Serviți preparatul cald. 

  Credit Foto: Fotolia/ exclusive_design

Poza principala

spaghete_cu_crab.jpg

  • 1 ardei iute
  • 1 morcov
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 fileuri anșoa
  • 2 căței usturoi
  • 1 legătură busuioc proaspăt
  • 350 g spaghete 
  • ulei măsline
  • 1 lămâie
  • 300 g carne crab
  • 700 g pastă tomate
  • 1 pahar de vin alb 
Paste bolognese? Da, doar că de această data carnea este de crab și nu de vită.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.