Home » Vegetarian & vegan » Spaghete cu legume si sos de rosii (reteta de post)
Vegetarian & vegan

Spaghete cu legume si sos de rosii (reteta de post)

Legume și paste, cheia unui preparat savuros!

1.Călește în uleiul încins legumele tăiate cubulețe. Între timp, fierbe spaghetele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.

2.Când legumele s-au înmuiat, dar nu foarte mult, adaugă roșiile în suc, sare și piper după gust și mai lasă să dea un clocot.

3.Pune deasupra spaghetele scurse și, dacă mai este necesar, subțiază sosul cu apa în care au fiert spaghetele.

4.Amestecă, dă deoparte și garnistește cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Galerie foto

300 g spaghete

½ vânătă

1 dovlecel mic

1 ceapă mică

400 g roșii tocate în suc propriu

2 căței de usturoi

2 linguri cu ulei

pătrunjel verde

sare

piper

Ușor de pregătit, sățioase, ideale pentru cine rapide, spaghetele cu legume și sos de roșii sunt ideale în zilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.