Legume și paste, cheia unui preparat savuros!
1.Călește în uleiul încins legumele tăiate cubulețe. Între timp, fierbe spaghetele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.
2.Când legumele s-au înmuiat, dar nu foarte mult, adaugă roșiile în suc, sare și piper după gust și mai lasă să dea un clocot.
3.Pune deasupra spaghetele scurse și, dacă mai este necesar, subțiază sosul cu apa în care au fiert spaghetele.
4.Amestecă, dă deoparte și garnistește cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Galerie foto
300 g spaghete
½ vânătă
1 dovlecel mic
1 ceapă mică
400 g roșii tocate în suc propriu
2 căței de usturoi
2 linguri cu ulei
pătrunjel verde
sare
piper
Ușor de pregătit, sățioase, ideale pentru cine rapide, spaghetele cu legume și sos de roșii sunt ideale în zilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu