1. Fierbe spaghetele timp de 8-9 minute.
2. In acest timp, pune usturoiul, ansoa cu tot cu ulei, caperele si uleiul de masline intr-un castron mare si mixeaza-le pana obtii o pasta consistenta.
3. Adauga nasturelul si amesteca din nou cu mixerul.
4. Scurge spaghetele si pune 4 linguri de apa de la paste peste sos, apoi amesteca. Pune pastele inapoi in oala, toarna sosul si imparte in patru castroane. Presara parmezan si piper si stropeste cu ulei de masline.
Poza principala
Galerie foto
300g de spaghete
1 catel de usturoi, curatat si taiat marunt
50g de ansoa in ulei
1 lingura de capere, scurse si uscate
2 linguri de ulei de masline
125g de nasturel, curatat si spalat
4 linguri de parmezan
piper
Rapid si sanatos, aceasta trebuie sa fie deviza noastra.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu