1. Pune pastele la fiert cu un praf de sare după ce a dat în clocot apa. Lasă-le să fiarbă șapte minute și scurge-le. Între timp, prepară sosul.
2. Curăţă roșiile de coajă și taie-le în cubuleţe, taie la fel ceapa. Încinge într-o tigaie ulei și prăjește peștele, apoi scoate-l pe un șervet de hârtie care să absoarbă grăsimea.
3. Într-un alt vas, călește ceapa și apoi usturoiul pisat, adaugă roșiile, caperele și, după cinci minute, pune peștele, tăiat și el în bucăţi mici.
4. Dă totul în câteva clocote și potrivește aceste spaghete cu peste si legume de sare și piper. Pune pastele în farfurie și toarnă sosul. Decorează cu pătrunjel proaspăt tocat.
Sugestie. În acest sos, se poate adăuga și o mână zdravănă cu măsline.
500 g spaghete
4 fileuri de peste
1 ceapă
6 roşii
4 căței de usturoi
1 lingură cu capere
ulei
pătrunjel
piper
sare
Adaugă comentariu