1.Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.
2.În acest timp, încinge uleiul într-o tigaie adâncă (wok), adaugă piperul parțial zdrobit și după un minut pune brânza rasă de capră. Amestecă ușor până obții un sos cremos.
3.Adaugă pastele scurse și dacă este necesar, toarnă puțină apă în care au fiert pastele.
4.Servește spaghetele cu sos de brânză, presărate cu parmezan și frunze de busuioc.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
450 g spaghete
4 linguri cu ulei de măsline
2 lingurițe cu piper
250 g brânză maturată de capră
50 g parmezan ras
busuioc
Aromate și foarte gustoase, spaghetele cu sos de brânză și piper vor deveni foarte repede preferatele celor dragi.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu