Spaghete cu sos de brânză și piper

1.Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.

2.În acest timp,  încinge uleiul într-o tigaie adâncă (wok), adaugă piperul parțial zdrobit și după un minut pune brânza rasă de capră. Amestecă ușor până obții un sos cremos. 

3.Adaugă pastele scurse și dacă este necesar, toarnă puțină apă în care au fiert pastele.

4.Servește spaghetele cu sos de brânză, presărate cu parmezan și frunze de busuioc.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

spaghete_183861196_mica.jpg

450 g spaghete

4 linguri cu ulei de măsline

2 lingurițe cu piper 

250 g brânză maturată de capră

50 g parmezan ras

busuioc

Aromate și foarte gustoase, spaghetele cu sos de brânză și piper vor deveni foarte repede preferatele celor dragi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE