1.Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor producătorului.
2.Într-un blender, pune ghimbirul curățat de coajă și tăiat mărunt, cățeii de usturoi, migdalele și uleiul de măsline. Mixează de câteva ori până obții o pastă.
3.Scurge pastele și pune-le într-un castron. Toarnă deasupra pasta de ghimbir și migdale, asezonează cu sare și piper, puțin ulei și presară la final pătrunjel verde tocat.
4.Servește pastele cu sos de ghimbir și pătrunjel imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
250 g spaghete
1-2 cm de rădăcină de ghimbir
4 căței de usturoi
50 g migdale
70 ml ulei de măsline
pătrunjel
sare
piper alb
Ușor de pregătit, gustoase și perfecte pentru o cină rapidă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu