1. Spala bine frunzele de busuioc și tamponeaza-le cu un prosop uscat. Așaza-le apoi într-un mojar, pune sare, apoi cateii de usturoi și zdrobește totul.
2. Toarna treptat ulei de masline. Adauga parmezanul ras și semintele de pin zdrobite. Acrește cu zeama de lamâie dupa gust. Amesteca energic pâna obtii o pasta omogena.
3. Separat, trage în unt topit crevetii și fierbe spaghetele. Într-un vas, amesteca spaghetele cu sosul pesto și crevetii și lasa la cuptor cinci minute.
Poza principala
Galerie foto
250 g spaghete
100 g creveti
1 lingura cu unt
Pentru sos
40 g busuioc
3 caței de usturoi
50 g semințe de pin
80 g parmezan
1 lingura cu zeama de lamâie
2 linguri cu ulei de masline
Daca iubești sosul pesto, atunci te vei îndragosti pur și simplu de aceste spaghete.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu