Spaghete cu sos pesto

1. Spala bine frunzele de busuioc și tamponeaza-le cu un prosop uscat. Așaza-le apoi într-un mojar, pune sare, apoi cateii de usturoi și zdrobește totul.

2. Toarna treptat ulei de masline. Adauga parmezanul ras și semintele de pin zdrobite. Acrește cu zeama de lamâie dupa gust. Amesteca energic pâna obtii o pasta omogena.

3. Separat, trage în unt topit crevetii și fierbe spaghetele. Într-un vas, amesteca spaghetele cu sosul pesto și crevetii și lasa la cuptor cinci minute.

 

Paste cu somon

Poza principala

spaghetecu_sos_pesto_mica.jpg

250 g spaghete

100 g creveti

1 lingura cu unt

 

Pentru sos

40 g busuioc

3 caței de usturoi

50 g semințe de pin

80 g parmezan

1 lingura cu zeama de lamâie

2 linguri cu ulei de masline

 

Cuib de paste

Daca iubești sosul pesto, atunci te vei îndragosti pur și simplu de aceste spaghete.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE