Home » Spaghete cu vinete si sos de rosii

Spaghete cu vinete si sos de rosii

1.    Taie vienetele după gust, presară sare deasupra și rumenește-le în uleiul încins. Scoate-le într-un pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
2.    Pune-le într-un castron, presară oregano și ardeiul iute tocat mărunt.
3.    În uleiul rămas călește usturoiul feliat și adaugă roșiile. Acoperă și lasă să fiarbă 10-12 minute. Pune sare și piper măcinat duypă gust.
4.    Între timp, fierbe pastele în apă cu sare. Pune-le apoi într-un castron, toarnă deasupra sosul și vinetele. Servește spaghetele cu vinete și sos de roșii presărate cu pătrunjel sau busuioc tăiat și parmezan sau ricotta.
credit: Guliver/Thinckstock

Poza principala

spaghete_cu_vinete_mica_466772187.jpg

2 vinete
ulei de măsline
1 lingură cu oregano uscat
1 ardei iute uscat
4 căței de usturoi
1 linguriță cu oțet
400 g roșii tocate
sare, piper
400 g spaghete
busuioc/pătrunjel

Pasta alla norma sunt paste siciliene clasice, pe care toată lumea de pe insulă le adoră.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE