1. Puneti spaghetele la fiert. Cand pastele sunt aproape fierte, taiati pancetta fasiute subtiri si prajiti-o intr-o tigaie de teflon, alaturi de usturoiul taiat foarte fin. Intrucat pancetta contine grasime proprie, nu mai este nevoie sa puneti ulei in tigaie.
2. Separat, amestecati smantana cu galbenusurile si cu jumatate din parmezanul ras.
3. Cand pastele sunt fierte, scurgeti-le de apa si puneti-le peste pancetta si usturoiul din tigaie, fara sa opriti plita. Adaugati apoi pasta de smantana, galbenusuri si parmezan. Mentineti flacara mica si amestecati pana se omogenizeaza.
4. Serviti cu restul de parmezan ras si decorati cu prosciutto si busuioc.
500 g spaghette
200-300 g pancetta
2 catei usturoi
400 g smanatana dulce
3-4 galbenusuri de ou
300 g parmezan ras
prosciutto, busuioc
Adaugă comentariu