1. Caliti ceapa in ulei pentru 3-4 minute. Puneti usturoiul si carnea tocata si prajiti pana se rumenesc. Adaugati ciupercile si oregano si fierbeti pentru cateva minute.
2. Puneti rosiile, zeama de vita, pasta de tomate, vinul, condimentele si amestecati. Aduceti la fierbere, apoi micsorati focul, acoperiti si fierbeti in continuare pentru 30 de minute, amestecand din cand in cand.
3. Intre timp, fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti-le bine, puneti-le inapoi in cratita si adaugati sosul Bolognese, amestecand. Serviti in castroane, presarand parmezan din abundenta.
2 cepe medii, curatate si taiate
1 lingura ulei de masline
1 catel de usturoi, curatat si zdrobit
500 g carne tocata de vita
90 g ciuperci, taiate
1 lingurita oregano
400 g rosii tocate la cutie
300 ml zeama de vita
1 lingura pasta de tomate
1 lingura vin rosu
sare si piper negru proaspat macinat
Pentru servire:
350 g spaghetti
parmezan
Adaugă comentariu