Simplu, rapid, sănătos și sățios.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 400 g spaghette
- 1 lingură ulei măsline
- 2 căței usturoi, zdrobiți
- fulgi ardei iute
- 250 g roșii tocate
- 2 cutii X 95 g sardine dezosate, în sos tomat
- 100 g măsline negre fără sâmburi
- 1 lingură capere
- 1 pumn pătrunjel tocat
Modalitate de preparare:
- Gătiți pastele într-o oală cu apă și sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Între timp, preparați sosul.
- Încingeți uleiul de măsline într- o tigaie și căliți usturoiul timp de 1 minut.
- Adăugați câțiva fulgi de ardei, roșiile și sardinele.
- Amestecați și gătiți-le timp de 2-3 minute.
- Adăugați măslinele, caperele și pătrunjelul tocat.
- Scurgeți pastele păstrând câteva linguri cu apă.
- Adăugați pastele peste sos, iar dacă mai este necesar adăugați și apa păstrată.
- Distribuiți în farfurii și completați cu pătrunjel tocat.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu