1. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Intre timp, incalziti uleiul intr-o tigaie inalta si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati branza mascarpone si smantana si fierbeti, amestecand continuu. (Nu lasati sa dea in clocot, sosul se va usca mai tarziu.)
3. Luati de pe foc si adaugati pastele, somonul, rucola, caperele, maslinele si mararul. Amestecati si potriviti de sare si piper.
4. Serviti numaidecat.
Poza principala
Galerie foto
375 g spaghete din faina integrala
1 lingura ulei de masline
1 ceapa rosie, taiata
1 catel de usturoi, zdrobit
175 g mascarpone
250 ml smantana groasa
500 g somon afumat, taiat
80 g rucola
2 linguri capere, scurse si taiate
2 linguri masline negre, taiate
1 lingura marar tocat
sare si piper
Daca doriti, puteti renunta la sosul de branza si smantana, servind pastele precum o salata de cruditati.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Comentarii