Spanac cu iaurt si menta

  1. Spălați spanacul sub jet de apă rece.
  2. Puneți spanacul într-un vas și mențineți la foc iute până când se ofilește.
  3. Lăsați-l să se răcească și tocați-l mărunt.
  4. Stoarceți sucul de la lămâie și tocați ceapa mărunt.
  5. Tocați menta și lăsați-o deoparte.
  6. Într-un bol așezați spanacul tocat și amestecați-l cu 2 linguri de zeamă de lămâie, ceapa tocată mărunt, jumătate din cantitatea de iaurt și potriviți gustul cu sare și piper.
  7. Lăsați bolul acoperit pentru 1 oră.
  8. După acest timp, adăugați menta tocată, restul cantității de iaurt și câteva felii de lămâie.
  9. Serviți ca atare sau ca și garnitură lângă pui sau pește.

  Credit Foto: Fotolia/ Natasha Breen

Poza principala

spanac_cu_iaurt__si_menta.jpg

  • 600 g spanac
  • 1 lămâie
  • 1/2 ceapă albă
  • o mână mentă proaspătă
  • 250 g iaurt
  • sare
  • piper boabe
Ești în căutare de o cină sănătoasă și gustoasă? Această mâncărică cu spanac, iaurt și mentă este ideală.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE