Home » Promo » Spanac inabusit
Promo

Spanac inabusit

1: Pune la fiert in apa cartofi i in coaja. Curata si taie morcovii si ardeiul cubulete, ceapa marunt, iar cozile de telina – bastonase.

2: Cand cartofii sunt semifierti, curata-i si pune-i (jumatati) la cuptor, unsi cu putin ulei.

3: Pune uleiul la incins, apoi legumele si lasa-le doua minute la sotat. Adauga spanacul si lasa-l 1-2 minute in tigaie, amestecand cu grija.

4: Serveste salata calda de spanac cu cartofi copti unsi cu pasta de masline si stropita cu cateva picaturi de lamaie. Eventual, adauga 2-3 cubulete de tofu.

Revista FEMEIA DE AZI

Coltunasi cu spanac

Poza principala

spanac_inabusit_400.jpg

500 g spanac verde
1 ceapa rosie
1 mana de fasole fideluta
2-3 cozi de telina apio
1 morcov
1 ardei gras rosu
lamaie
4 cartofi
ulei

Supa de spanac

Spanacul: sanatos, gustos si usor de preparat. Ce ne-am putea dori mai mult?
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.