Home » Sparanghel cremos

Sparanghel cremos

1. Pune sparanghelul intr-o tava de copt unsa.

2. Topeste untul sau margarina intr-o oala si pune faina treptat.

3. Indeparteaza tigaia si adauga zeama de sparanghel, treptat, pana se omogenizeaza. Pune inapoi pe foc si amesteca pana se ingroasa. Pune smantana, sarea si piperul.

4. Toarna amestecul peste sparanghel, presara cu branza rasa si chipsurile. Tine la cuptor timp de 15 minute.

Poza principala

h_01294422mica.jpg

480 g de sparanghel la conserva, scurs (pastreaza 150ml de zeama)
3 linguri de unt sau margarina
3 linguri de faina
1/2 cana de smantana
sare si piper
1 ceasca de branza cheddar rasa
1 punga mica de chipsuri de cartofi, zdrobiti usor

Daca folosesti sparaghel proaspat, ceea e recomandabil intrucat este mai sanatos, fierbe-l inainte si pastreaza zeama in locul sucului din conserva.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments