1. Puneti o oala cu apa la fiert, adaugati sparanghelul si fierbeti 3-4 minute, apoi scurgeti si puneti-l sub jet de apa rece pentru a se raci repede.
2. Amestecati impreuna mustarul, mierea, zeama de portocala si asezonati. Intindeti un strat subtire din amestec pe o singura parte a feliilor de sunca.
3. Taiati fiecare felie de sunca pe lung, in 4 bucati. Rulati fiecare fasie, cu partea lipicioasa pe sparanghel. Aranjati-le pe o farfurie.
4. Puneti amestecul de mustar si miere ramas intr-un mic vas pentru mixat si adaugati ingredientele pentru sos. Asezonati putin si mixati. Puneti amestecul intr-un bol si serviti alaturi de rulourile de sparanghel.
Pentru sparanghel:
24 bucati sparanghel
1 lingura mustar Dijon
1 lingura miere de albine
zeama de la o jumatate de portocala
sare si piper negru proaspat macinat
80g, 6 felii sunca
Pentru sos:
4 linguri ulei de masline
4 linguri suc de portocale
2 lingurite rase de busuioc proaspat, taiat
1 lingurita rasa de patrunjel proaspat, taiat
Adaugă comentariu