1.Încinge cuptorul. Taie foile filo în pătrate cu latura de 10 cm şi aşază-le pe spatele unor tăvi. Dă-le la cuptor pentru 4-6 minute ori până se auresc. Lasă-le să se răcească.
2.Bate cu mixerul crema fină cu gemul. Curăţă fructele de coajă şi sâmburi şi pune-le într-un blender, păstrând câteva felii de mango pentru decor.
3.Aşază câte 2-3 pătrate crocante de aluat unele peste altele, pune un strat de cremă şi unul de piure de mango. Repetă operaţiunea, iar la final presară deasupra zahăr pudră. Serveşte aceasta prajitura de iarna imediat.
Poza principala
Galerie foto
12 foi filo
250 g cremă de brânză
3 linguri cu gem
2 mango
2 linguri cu zahăr pudră
Un desert de iarna foarte fin, impresionant, dar şi foarte gustos!
Calorii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu