Deserturi & băuturi

Spuma de branza cu cirese

1.Pune cireșele curățate de sâmburi într-un blener și mixează-le câteva minute, până se transformă într-o spumă fină.

2.Amestecă crema de brânză cu laptele condensat și, opțional, zahăr după gust.

3.Împarte spuma de brânză în două părți și adaugă într-una spuma de cireșe și, după gust, esență de migdale.

4.Pune în cupe o parte de spumă albă, completează cu spumă de brânză cu cireșe. Dă la rece măcar jumătate de oră.

5.Servește spuma de brânză decorată cu cireșe proaspete.

credit foto: © Africa Studio – Fotolia.com

Sugestie. Dacă vrei să o transformi în desert, adaugă o lingură cu miere sau zahăr în spuma de cireșe.

 

Spuma de mascarpone cu cirese

Poza principala

spuma_de_branza_fotolia_55536893_subscription_xxl-c_africa_studio_-_fotolia.com_mica.jpg

600 g cremă de brânză (sau urdă)

1 cutie cu lapte condensat (390 ml)

1 cană cu cireșe

esență de migdale (opțional)

zahăr pudră (opțional)

 

Cremă de ricotta cu cireşe şi miere

Rapidă și răcoritoare, spuma de brânză cu cireșe este perfectă în orice moment al zilei o servești.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE