1.Pune cireșele curățate de sâmburi într-un blener și mixează-le câteva minute, până se transformă într-o spumă fină.
2.Amestecă crema de brânză cu laptele condensat și, opțional, zahăr după gust.
3.Împarte spuma de brânză în două părți și adaugă într-una spuma de cireșe și, după gust, esență de migdale.
4.Pune în cupe o parte de spumă albă, completează cu spumă de brânză cu cireșe. Dă la rece măcar jumătate de oră.
5.Servește spuma de brânză decorată cu cireșe proaspete.
credit foto: © Africa Studio – Fotolia.com
Sugestie. Dacă vrei să o transformi în desert, adaugă o lingură cu miere sau zahăr în spuma de cireșe.
600 g cremă de brânză (sau urdă)
1 cutie cu lapte condensat (390 ml)
1 cană cu cireșe
esență de migdale (opțional)
zahăr pudră (opțional)
Adaugă comentariu