Desert ușor de realizat și de top pentru seri frumoase alături de prieteni.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 250 g smântână lichidă pentru frișcă
- 150 g ciocolată neagră
- 2 ouă
- 2 linguri de zahăr
Modalitate de preparare:
- Pentru început se separă albușurile de gălbenușuri.
- Combinați într-un vas smântâna lichidă cu ciocolata neagră și plasați pe baie de abur pentru a topi și omogeniza amestecul.
- Când ciocolata s-a topit, adăugați gălbenușurile și mențineți pe foc pentru încă 1 minut.
- Bateți albușurile cu mixerul până devin spumă. Adăugați zahărul și continuați să mixați.
- Adăugați acest amestec peste ciocolată, amestecând cu un tel continuu.
- Distribuiți în pahare și lăsați desertul la rece pentru câteva ore.
- Completați cu fructe înainte de servire, pentru un plus de aromă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu