Spuma de ciocolata cu zmeura

  1. Ciocolata ruptă în bucăți, se topește pe baie de abur.
  2. Când aceasta s-a răcit se încorporează smântâna. 
  3. Se adaugă gelatina înmuiată și bine stoarsă împreună cu romul. 
  4. Albușurile se bat spumă cu un praf de sare. 
  5. Adaugă zahărul și continuă să mixezi.
  6. Adaugă compoziția în spuma de ciocolată, amestecând de jos în sus. 
  7. Pune în pahare zmeură, toarnă spumă de ciocolată și lasă la frigider pentru 3-4 ore.
  8. Servește acest mousse cu zmeură si coacăz roșu.

Credit Foto: Fotolia/ olyina

Poza principala

spuma_ciocolata_cu_zmeura.jpg

  • 250 g ciocolată menaj 
  • 2 albușuri
  • 2 lingurițe zahăr
  • 5 linguri rom
  • 2 foițe gelatină
  • un praf sare
  • 150 ml smântână 
  • frunze mentă
  • 400 g zmeură
  • coacaze pentru decor 
Pregătește un desert elegant și cremos pentru cele mai frumoase mese în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE