- Ciocolata ruptă în bucăți, se topește pe baie de abur.
- Când aceasta s-a răcit se încorporează smântâna.
- Se adaugă gelatina înmuiată și bine stoarsă împreună cu romul.
- Albușurile se bat spumă cu un praf de sare.
- Adaugă zahărul și continuă să mixezi.
- Adaugă compoziția în spuma de ciocolată, amestecând de jos în sus.
- Pune în pahare zmeură, toarnă spumă de ciocolată și lasă la frigider pentru 3-4 ore.
- Servește acest mousse cu zmeură si coacăz roșu.
Credit Foto: Fotolia/ olyina
Poza principala
- 250 g ciocolată menaj
- 2 albușuri
- 2 lingurițe zahăr
- 5 linguri rom
- 2 foițe gelatină
- un praf sare
- 150 ml smântână
- frunze mentă
- 400 g zmeură
- coacaze pentru decor
Pregătește un desert elegant și cremos pentru cele mai frumoase mese în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu